Vi skilter med de sjove detaljer

Vi har masser af erfaring hos Helsinghoff Reklame. Steen er udlært dekoratør i Illum, København og startede som selvstændig i Odense i 1987. Sidenhen har han arbejdet både i København og Aarhus, inden han flyttede hjem til Varde i 1991, hvor han oprindelig kommer fra. Gitte kom i lære som dekoratør i 1997 og har hængt ved siden.

 

Med tiden har vi fået mere fokus på skilte- og reklamedelen i vores arbejde, og vi elsker at finde det helt rigtige visuelle udtryk til kunden. Vores erfaring fra dekoratørarbejdet gør, at vi ved, hvad der virker sammen, og hvad der skal til, for at et udtryk skiller sig ud på en positiv måde, samtidig med at det fortæller noget om virksomheden bag.

En vigtig del af vores arbejde er også valget af det rigtige materiale til opgaven, så kunden får en løsning, der ikke kun er flot men også holdbar. Vi bruger altid kvalitetsmaterialer og ved, hvad der fungerer af størrelser, tykkelser, overflader med videre på den pågældende bygning og det pågældende sted.

Helsinghoff Reklame Varde83.jpg
Helsinghoff Reklame Varde67.jpg

Vi laver både store og små opgaver, og vi kan stå for opgaven fra ide til færdigt produkt. Mange ting kan vi selv i vores store værksted i Varde, og gode samarbejdspartnere gør, at vi kan varetage alle dele af en opgave.

Har du brug for at lave et samlet udtryk for hele din virksomhed, kan vi stå for det hele med facade, biler, tøj, visitkort og trykte materialer.

Vi plejer at sige, at vi gør det samme for vores kunder som de store reklamebureauer – og så bare en hel masse mere, da vi søger for at udtryk, materialer og funktionalitet går op i en højere enhed.
 

Se vores præsentationsvideo

 
 

Vi kan stå for opgaven fra ide til færdigt produkt, og hos Helsinghoff Reklame er du altid sikker på kvalitet og et visuelt udtryk med et tvist, så resultatet skiller sig ud på den gode måde, og du bliver set og husket.